top of page
Achtergrond keuken folder wit.png
Mat zwarte keuken

Contact

KIJKEN OF JOUW KEUKEN GESCHIKT IS?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon in contact komen?

Bij ons is het eenvoudig. We hebben een handig contactformulier voor jou klaarstaan, zodat je snel en moeiteloos met ons in contact kunt komen. Jouw feedback, vragen en opmerkingen zijn van onschatbare waarde, en we staan te popelen om met je te praten.

Hoe werkt het?

Het proces is simpel. Vul gewoon het contactformulier in met jouw naam, e-mailadres en een bericht met jouw vraag of opmerking. Zodra we jouw bericht ontvangen, gaan onze toegewijde teamleden er direct mee aan de slag. We streven er altijd naar om snel te reageren, want we begrijpen hoe belangrijk tijdige communicatie is.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Of je nu informatie zoekt, feedback wilt geven of hulp nodig hebt, wij zijn er voor jou. Ons contactformulier is jouw directe lijn naar ons, en we beloven dat we elk bericht serieus nemen. We willen jouw ervaring met ons bedrijf zo soepel en plezierig mogelijk maken, en dat begint met open en effectieve communicatie.

Voor direct contact:

+31 6 83 55 87 82

info@multiwrap.nl

Binckhorstlaan 291 E

2516 BC

Den Haag

Contactformulier

Vul in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bestand uploaden

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Whatsapp

Wat kost het?

PRIJZEN

Als richtlijn kunnen we aangeven dat de kosten voor het wrappen van een kleine keuken doorgaans beginnen bij ongeveer €595 euro. Voor een middelgrote keuken zou je een startprijs kunnen verwachten van ongeveer €895 euro, terwijl de kosten voor het wrappen van een grote keuken doorgaans beginnen bij ongeveer €1195 euro.

Bij ons begrijpen we dat elke keuken uniek is, en daarom hanteren we geen vaste prijzen voor het wrappen van keukens. We bieden een op maat gemaakte benadering om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Het exacte kostenplaatje is echter afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de keuken, het type materiaal dat je kiest, eventuele extra opties en de complexiteit van het werk.

 

We moedigen onze klanten altijd aan om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde offerte op maat, zodat we een nauwkeurige prijs kunnen bepalen die past bij hun unieke wensen en budget. Ons doel is om hoogwaardige keukenwraps te bieden die betaalbaar zijn en volledig aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Mat zwarte keuken
bottom of page